Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε βέβαιος ότι ο Μάρκους Ράσφορντ θα συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ετοιμάζεται να εισέλθει στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του με την ομάδα της Premier League.
Ο Ράσφορντ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένων 16 στην Premier League.
Ο 25χρονος «απόφοιτος» της ακαδημίας της Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία, αλλά ο Ολλανδός προπονητής αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Ναι, ξέρω γιατί, αλλά δεν μιλάω για τη διαδικασία. Αφήστε τη διαδικασία να προχωρήσει. Για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή ούτε για εμένα ούτε για τον Ράσι», είπε ο Τεν Χαγκ.
«Για αυτόν, είναι να πετύχει περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν. Παίζει μια υπέροχη σεζόν και η ομάδα παίζει μια υπέροχη σεζόν. Πρέπει να μπούμε στο Champions League και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ο Μάρκους θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε να μείνει, οπότε πιστεύω ότι θα τα βρούμε», πρόσθεσε.
Η Γιουνάιτεντ είναι τέταρτη στον πίνακα με 66 βαθμούς και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λίβερπουλ, η οποία είναι ένα βαθμό πίσω της στην κούρσα για την πρώτη τετράδα και την πρόκριση στο Champions League.
Η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι επίσης στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στθς 3 Ιουνίου.
«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη σεζόν, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να βελτιώνουμε κάθε παιχνίδι. Το να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό», συμπλήρωσε ο Τεν Χαγκ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!