Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το in στο Καουνας πριν τον μεγάλο τελικό: Ερυθρόλευκο τσουνάμι από χιλιάδες φιλάθλους

Το in στο Καουνας πριν τον μεγάλο τελικό: Ερυθρόλευκο τσουνάμι από χιλιάδες φιλάθλους

Ολο και περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού καταφθάνουν στη Λιθουανία για τον τελικό

Κάουνας – Αποστολή

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού που ετοιμάζουν και νέα εκστρατεία για το Κάουνας.

Χθες στον ημιτελικό με τη Μονακό στις εξέδρες της Ζαλγκίριος Αρένα βρεθηκαν 6000 και πλέον οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδος που έζησαν την απόλυτη ανατροπή με το εντυπωσιακό 27-2 στην τρίτη περίοδο που άφησε εποχή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωλίγκας έγινε αυτό και αναμφίβολα ήταν το πιο κυριαρχικό δεκάλεπτο που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία των φάιναλ φορ.

Ηδη η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και αναμένονται τουλάχιστον άλλοι 1000 με 1500 φίλοι της ομάδας να μπουν στα τσάρτερ για Κάουνας.

Εισιτήρια για τον τελικό υπάρχουν απλά το πρόβλημα είναι η διαμονή. Με τα τσάρτερ όμως αυτό λύνεται καθώς οι οπαδοί θα αναχωρήσουν το πρωϊ της Κυριακής (και όσοι θέλουν θα έχουν προλάβει και να ψηφίσουν) και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αμέσως μετά τον τελικό.

Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για 8000 φίλους των Ερυθρολεύκων αύριο στο γήπεδο και το Κάουνας θα θυμίζει…Βελιγράδι αν και στη σερβική πρωτεύουσα είχαν συγκεντρωθεί 12.000 κόσμος ρεκόρ πρωτοφανές σε εκστρατεία στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται ήδη στο Κάουνας ζουν το όνειρό τους βλέποντας την ομάδα τους στον 9ο τελικό να διεκδικεί το 4ο Ευρωπαϊκό.

Από χθες το βράδυ κάνουν τις βόλτες τους στο Κάουνας, αλλά και σε άλλες πόλεις που διαμένουν όπως η πρωτεύουσα Βίλνιους ή το γραφικό Αλίτους, μέσα στη λιθουανική φύση.

Μάλιστα πολλοί Ελληνες πήγαν μονοήμερες εκδρομές σε διάφορα μέρη καθώς ο καιρός σήμερα στη Λιθουανία θύμιζε Ελλάδα με ηλιοφάνεια και 22-23 βαθμούς θερμοκρασία.

Εδώ να επισημάνουμε ότι θα μπουν τουλάχιστον άλλα 3-4 τσάρτερ, ενώ πολλοί έρχονται ατομικά ενώ άλλοι διαμένουν στην Πολωνία και σε γειτονικές χώρες και θα έρθουν για τον αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν βρει και πτήσεις από Ρόδο (!) κάποιοι καθώς υπάρχουν τουριστικές πτήσεις Ρόδος-Βίλνιους και Ρόδος-Κάουνας για τουρίστες από τη Λιθουανία δεδομένου ότι το νησί των ιπποτών είναι εξαιρετικά δημοφιλές.

Συνεπώς το Κάουνας αλλά και άλλες πόλεις στη Λιθουανία έχουν ντυθεί στα Ερυθρόλευκα περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή αύριο βράδυ.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024