Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάνουν ΣΕΦ τη «Ζαλγκίριο Αρένα» οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Κάνουν ΣΕΦ τη «Ζαλγκίριο Αρένα» οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Πάνω από 7 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένονται στη «Ζαλγκίριο Αρένα» για δώσουν… ώθηση στον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 20:00, και το Κάουνας είναι ήδη  κατακόκκινο αφού οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» πήγαν μαζικά να στηρίξουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στη «Ζαλγκίριο Αρένα» το βράδυ της Κυριακής αναμένονται πάνω από 7 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» να δώσουν το παρών αφού άλλοι 500 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού θα προστεθούν για να ενισχύσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα έχουν ήδη κλειστεί άλλες δύο πτήσεις τσάρτερ, με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού αλλά και των ταξιδιωτικών πρακτορείων να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξουν κι άλλες.

Κάτι τέτοιο όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο αφού υπάρχουν και πολλές πτήσεις τσάρτερ που έχουν κλείσει για τους ετεροδημότες λόγω εκλογών. Οι προσπάθειες πάντως συνεχίζονται για να βρεθούν και άλλες διαθέσιμες πτήσεις τσάρτερ για Λιθουανία.

Η Θύρα 7 πάντως με μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε και σημείο συνάντησης το… City Fountain, στις 16:00 αύριο το μεσημέρι για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα είναι στο Κάουνας για χάρη του!

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024