Πανευτυχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί Κούπερ και παίκτες (vids)
Με το σφύριγμα της λήξης στο «City Ground» ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές για την παραμονή της Νότιγχαμ στην Premier League.
Η μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο «City Ground» εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.
Μία μεγάλη προσπάθεια απέδωσε καρπούς για την ομάδα του Στιβ Κούπερ που μπορεί πλέον να κοιτάζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Στο γήπεδο βρισκόταν και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έζησε με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση και με τη λήξη του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές.
Ο Μαρινάκης αγκάλιασε τον Στιβ Κούπερ και φάνηκε μάλιστα να λέει προς τον Ουαλό ότι του το έλεγε, δείχνοντας την πίστη του για την παραμονή, ενώ οι οπαδοί της Νότιγχαμ στις κερκίδες είχαν στήσει πάρτι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.