Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαλ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα και όχι τι θα κάνω εγώ κόντρα στον Ταβάρες»

Φαλ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα και όχι τι θα κάνω εγώ κόντρα στον Ταβάρες»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στην κάμερα της NOVA για τον αυριανό τελικό κόντρα στη Ρεάλ, με τις δηλώσεις και τη νοοτροπία του Φαλ για το ματσάρισμα με τον Ταβάρες να ξεχωρίζουν.

Η προπόνηση για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στο Κάουνας και όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21/5 και ώρα 20:00).

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων μίλησαν στην κάμερα της NOVA αναφερόμενοι στην προσέγγισή τους όσον αφορά το αυριανό ματς και στα συναισθήματά τους ενόψει τελικού. Ξεχώρισε η αναφορά του Μουσταφά Φαλ στον Έντι Ταβάρες, με την μονομαχία των δύο «πύργων» να αναμένεται από όλους με ανυπομονησία αφού μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα λόγια του Γάλλου σέντερ του Ολυμπιακού:

«Ο Ταβάρες είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος ψηλός της διοργάνωσης. Το θέμα είναι η ομάδα, η νίκη και όχι τι θα κάνω εγώ. Είμαστε ενωμένοι, με καλή συνοχή και χημεία. Με το σύστημα της ομάδας πρέπει να πετύχουμε και να κάνουμε όσα μας πει ο κόουτς. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός μετά τη Μονακό. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί πρέπει να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή».

Από την άλλη ο MVP της Euroleague και υποψήφιος MVP του Final 4, Σάσα Βεζένκοφ, ανέφερε σχετικά με την κόντρα με τους έμπειρους Μαδριλένους:

«Είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχικά. Είδαμε το παιχνίδι της Ρεάλ, γνωρίζουμε η μία ομάδα την άλλη. Η συνταγή είναι αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και ακόμα περισσότερο. Ήταν έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο με τη Μονακό. Παίξαμε πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και είχαμε καλύτερες επιλογές στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024