Ο Μουσταφά Φαλ στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού που οδήγησε στη μεγάλη νίκη-ανατροπή επί της Μονακό ενώ δεν θέλησε να… διαλέξει αντίπαλο για τον τελικό.
Όσα είπε ο Φαλ:
Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί. Χάσαμε εύκολους πόντους και τους δώσαμε εύκολα καλάθια με λέι απ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όμως όπως ξέρουμε».
Για το τι είπε ο Μπαρτζώκας στο ημίχρονο: «Ο προπονητής ήταν ήρεμος και μας είπε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».
Για το ποιον θέλει αντίπαλο στον τελικό: «Σε αυτό το επίπεδο μπορείς να χάσεις και κερδίσεις όλους. Θα δούμε τι θα γίνει».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.