Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ με 84-72 και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, που θα πραγματοποιηθεί στο Κάουνας (19-21/5).
Ο τεχνικός των Πειραιωτών στο flash interview τόνισε ότι οι παίκτες του πάλεψαν σε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα νικητή, φτάνοντας σε μια σπουδαία πρόκριση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι τρομερό συναίσθημα. Δύο συνεχόμενα Final Four είναι κάτι εκπληκτικό και συγχαρητήρια σε όλους. Η ομάδα έχει τον χαρακτήρα του νικητή και είναι κάτι που παλέψαμε. Μπορεί να πασάραμε, μπορεί όχι αλλά παίξαμε μαζί σε όλα τα ματς».
Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ιντερ, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, όμως ηττήθηκε στο Ολίμπικο και η διαφορά αυξήθηκε από τους 7 στους 8 βαθμούς.