Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες (26/4) το βράδυ στο Κολωνό, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 40 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν το όχημα των κατηγορούμενων για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του οχήματος και κατάσχεσαν: 43 καταλύτες διαφόρων οχημάτων, αναδιπλούμενος σουγιάς και το χρηματικό ποσό των 13.490 ευρώ.
Κατασχέθηκε επιπλέον το όχημα, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και στην συνέχεια οδηγήθηκαν με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας