Νεκρή είναι η 18χρονη βολεϊμπολίστρια, Τζούλια Ιτούμα, με την είδηση να προκαλεί σοκ και θλίψη στην Ιταλία – και όχι μόνο.
Η 18χρονη Ιταλίδα με καταγωγή από τη Νιγηρία βολεϊμπολίστρια βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αθλήτρια έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η ομάδα Ιγκόρ Γκοργκοντζόλα Νοβάρα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.
Η είδηση του θανάτου της κάνει τον γύρο στα social media αφού η 18χρονη ήταν από τα ανερχόμενα αστέρια του ιταλικού βόλεϊ. Μάλιστα, χθες συμμετείχε στον αγώνα για τον ημιτελικό του Champions League απέναντι στην τουρκική Εξατζίμπασι Ντιναβίτ (3-0 υπέρ της ομάδας από την Τουρκία).
Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις
18-year-old Igor Gorgonzola Novara Volleyball Team player #JuliaItuma, who came to Istanbul for the match with Eczacıbaşı Dynavit team, fell from the window of the hotel they were staying and died.
I wish patience to her family,relatives and Sports Club and express my sadness. pic.twitter.com/04X2txfIJI
Della MVP all’ultimo Europeo Under 19, di una che ieri sera, a 18 anni, era in una semifinale di Champions col Novara, ti aspetti di poter parlare chissà per quanti anni. Tante emozioni da raccontare. Non puoi nemmeno considerare l’idea di tutta una vita da immaginare#JuliaItumapic.twitter.com/yj42gBcalE
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Οι απίθανες δικαιολογίες του Στεφάν Λανουά στα… βέλη ότι κρίνει τις επίμαχες φάσεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά, ανάλογα με την ομάδα που ευνοείται ή αδικείται. Το… ανέκδοτο της αποσαφήνισης
Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρεται στον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη, το μέλλον του Γιάννη, στη φιλοσοφία του σύγχρονου μπάσκετ και στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε Ευρώπη και Αμερική
Σε συνέντευξή του στο Baskettalk με τους δημοσιογράφους Νίκο Συρίγο και Γιώργο Κογκαλίδη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον ρόλο και την επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στην οικογένειά του και στην Εθνική ομάδα, αλλά και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο ίδιος στο μέλλον καριέρα προπονητή ή μάνατζερ. Ο θαυμασμός για τον Βασίλη Σπανούλη Απαντώντας […]