Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του Κριστιάν Ατσού: Πώς ένα γκολ τον κράτησε στην Τουρκία

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του Κριστιάν Ατσού: Πώς ένα γκολ τον κράτησε στην Τουρκία

«Πρόκειται για μια απόλυτη τραγωδία»

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα έφευγε από την Τουρκία περίπου 5,5 ώρες πριν τον σεισμό όμως άλλαξε το εισιτήριό του την τελευταία στιγμή…

Μια απίστευτη ιστορία βρίσκεται πίσω από την είδηση του θανάτου του Κριστιάν Ατσού, του 31χρονου ποδοσφαιριστή που βρέθηκε τελικά νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου στο Χατάι μετά τον σεισμό στην Τουρκία όπως επιβεβαίωσε το Σάββατο ο ατζέντης του.

Όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας ο διευθυντής της Χατάισπορ, ομάδα στην οποία έπαιζε ο Ατσού, Φατίχ Ιλέκ ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε προγραμματίσει να φύγει από τη χώρα με πτήση στις 11 το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, περίπου, δηλαδή, 5,5 ώρες πριν τον φονικό σεισμό, σύμφωνα με το protothema.gr.

Το γκολ, όμως, που πέτυχε το ίδιο βράδυ στον αγώνα της ομάδας του με την Κασίμπασα, έκανε τον Κριστιάν Ατσού να αλλάξει την απόφασή του να και να παραμείνει στην Τουρκία χωρίς να γνωρίζει ότι σε λίγες ώρες θα τον έβρισκε ο θάνατος.

«Ο Ατσού είχε πει στον προπονητή μας ότι ήθελε χρόνο στο γήπεδο πριν τον αγώνα με την Γκαζιαντέπ. «Μπορώ να φύγω αν βρω μια ομάδα;» είχε ρωτήσει. Ο Βολκάν Ντεμιρέλ είχε κάνει δεκτό το αίτημά του» αφηγήθηκε την τραγική ιστορία ο Ιλέκ.

«Δεν έπαιξε τελικά με την Γκαζιαντέπ αλλά πέτυχε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Κασίμπασα. Στην πραγματικότητα επρόκειτο να ταξιδέψει για να συναντήσει την οικογένειά του. Αλλα όταν έπαιξε καλά και σκόραρε, ακύρωσε το εισιτήριο. Ο σεισμός σημειώθηκε στην πιο ευτυχισμένη ημέρα του. Θα επιβιβαζόταν σε πτήση στις 11 το βράδυ. Ακύρωσε το εισιτήριο και ο σεισμός χτύπησε στις 4 τα ξημερώματα. Πρόκειται για μια απόλυτη τραγωδία» κατέληξε ο Ιλέκ.

Το άψυχο κορμί του μεσοεπιθετικού από τη Γκάνα βρέθηκε κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού του, με τον μάνατζερ του, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ να επιβεβαιώνει τη θλιβερή είδηση μέσω ανάρτησης στο twitter.

Σημειώνεται ότι τα πρώτα 24ωρα μετά τον σεισμό είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι ο Ατσού είχε ανασυρθεί ζωντανός, πληροφορία που, όμως, διαψεύστηκε άμεσα από στενούς του φίλους και τον ατζέντη του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024