Με απόντες τους τραυματίες Ρουπ και Μάνου Γκαρθία η αποστολή των κιτρινόμαυρων, ενόψει του αυριανού (19/3) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (19/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή, με μοναδικούς απόντες τους «γνωστούς» τραυματίες, Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τις επόμενες μέρες και θα προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (19/03), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Με βασικούς τους Βολιάκο, Τσάλοφ και Ιβανούσετς, αλλά χωρίς τους Κωνσταντέλια και Ζίφκοβιτς η αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Europa League κόντρα στη Λουντογκόρετς.