Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό στο Ηράκλειο οι Βοιωτοί

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό στο Ηράκλειο οι Βοιωτοί

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Νίκα στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Μπάκιτς, αλλά οι Βοιωτοί κρατούν τον βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Με έναν βαθμό στις αποσκευές του θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» χάρη σε γκολ του Νίκα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπάκιτς και απέφυγαν δεύτερη σερί ήττα από την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Μία κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15′ δεν βρήκε στόχο, όπως και ο Σαχπεκίδης δέκα λεπτά αργότερα όταν νικήθηκε από τον Μανδά.

Με το ξεκίνημα του δεύτερο μέρους ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Νίκας με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μετά το γκολ ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και έφτασε στο 1-1 στο 73′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (64’ Περέα), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (80’ Γκρόνινγκ), Μπαλογιάννης (72’ Μπιφουμά), Ντίκο.

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53’ Ντεντάκης), Λιάγας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Νίκας (84’ Σκβάρκα), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο), Γιαννιώτας (63’ Γερεμέγεφ).

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024