Με δύο προβλήματα άρχισε το πρωί της Τρίτης (14/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των play off με την ΑΕΚ που, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/3) στην «OPAP Arena».
Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν ο Άντραζ Σπόραρ (έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός απ’ τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων) και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια (τραυματίστηκε στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού στο Περιστέρι), έδειξαν διάταση στον προσαγωγό για τον Σλοβένο επιθετικό και κάκωση στο γόνατο για τον Κροάτη στόπερ.
Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο και οι δύο θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις επόμενες μέρες τους μικροτραυματισμούς τους, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στην εκκίνηση των αγώνων κατάταξης και το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.
Στον αντίποδα, ο Μπερνάρντ επέστρεψε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από 11 μέρες, έχοντας ξεπεράσει πλέον το θέμα με τον κολικό στο νεφρό του, μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε την περασμένη εβδομάδα.
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...