Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού που «τρέλανε» τον Μίτσελ

Η κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού που «τρέλανε» τον Μίτσελ

Είκοσι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη την Δευτέρα για να κάνουν προπόνηση, παρά το ότι ο Μίτσελ τους είχε δώσει ρεπό.

Ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε νέες συνθήκες στην «κούρσα» του πρωταθλήματος με την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Η επικράτηση των πρωταθλητών με 3-1 έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα του λιμανιού ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, όλα είναι ανοιχτά στο μίνι – πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στο Ρέντη μετά την μεγάλη επιτυχία στο ντέρμπι απέναντι στην Ένωση κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η κίνηση που έκαναν παίκτες του Ολυμπιακού την επόμενη του αγώνα.

Μια κίνηση που «τρέλανε» τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», με τον Μίτσελ να εκφράζει μάλιστα την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για όσα έμαθε ότι έγιναν την Δευτέρα στο Ρέντη.

Μετά λοιπόν από τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είπε στους παίκτες του.

«Αύριο υπάρχει ρεπό αλλά θέλω να σας πω ότι όποιος θέλει μπορεί να πάει στο Ρέντη για προπόνηση. Είναι προαιρετικό, πάει όποιος θέλει, το πρόγραμμα έχει διήμερο ρεπό. Όποιος θέλει όμως μπορεί να πάει για προπόνηση».

Τι έγινε την επόμενη μέρα (Δευτέρα) στο Ρέντη; Πόσοι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πήγαν για προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων»;

Είκοσι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη για να κάνουν προπόνηση, παρά το ότι ο Μίτσελ τους είχε δώσει ρεπό.

Πήγαν μάλιστα και πολλοί παίκτες που είχαν παίξει την προηγούμενη μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως ο Μπα, ο Ντόι, ο Φορτούνης, ο Χουάνγκ και άλλοι.

Ο Μίτσελ ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη κίνηση των παικτών της ομάδας του και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μαθαίνοντας ότι είκοσι παίκτες πήγαν για να προπονηθούν στο Ρέντη, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική της ικανοποίησης του Μίτσελ, η συζήτηση που είχε ο Ισπανός προπονητής με τους συνεργάτες του.

Η παρουσία λοιπόν είκοσι παικτών στο Ρέντη, σε μια μέρα που ο Μίτσελ είχε δώσει ρεπό στους παίκτες, φανερώνει το καλό κλίμα που υπάρχει στο Ρέντη αλλά και το πόσο βοήθησε την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού η νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήταν μια κίνηση που αποδεικνύει την «δίψα» που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα, με στόχο φυσικά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι, είχαν την Τρίτη την ευκαιρία να ξεκουραστούν και την Τετάρτη επιστρέφουν στο Ρέντη για προπόνηση, καθώς υπάρχει το παιχνίδι με τον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για τους πρωταθλητές, ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Χουάνγκ, Μπιέλ (τιμωρημένοι) αλλά και ο Γιαν Εμβιλά λόγω τραυματισμού.

Ο Γάλλος μέσος των πρωταθλητών δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ και στόχος είναι να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ, απέναντι στον Άρη.

Ο Εμβιλά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι στην αποστολή στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πει κάποιος αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι Χουάνγκ και Εμβιλά δεν παίζουν στον Βόλο, όλα δείχνουν ότι δίπλα στον Σαμασέκου είναι πιθανό να παίξει ο Παϊτίμ Κασάμι.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024