Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ανακαλύψουν με τον σκληρό τρόπο το Χόλιγουντ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ανακαλύψουν με τον σκληρό τρόπο το Χόλιγουντ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ανακαλύπτουν τι ισχύει πραγματικά στο Χόλιγουντ.

Μετά την απόφασή τους για το περιβόητο Megxit, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιδοθεί σε ένα non stop πόλεμο με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Από το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού για το Netflix και την πολύκροτη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, όλα δείχνουν πως έκαναν λάθος.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θυμίζουν πια celebrities που κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Και τη δημοσιότητα. Ακόμα και κάποιες από τις οικονομικές τους συμφωνίες, σύμφωνα με φήμες, είναι στα πρόθυρα να ναυαγήσουν. Θεωρείται πως έχασαν το μυστήριό τους.

Φαίνεται όμως να μαθαίνουν, έστω και με τον δύσκολο τρόπο, πως το Χόλιγουντ υπερασπίζεται τους πραγματικούς θεσμούς. Δεν εντυπωσιάζονται απλά επειδή έχουν φανταχτερούς τίτλους και φορούν τιάρες.

Υπάρχει σεβασμός, όπως επισημαίνεται και στην Telegraph, για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γιατί έχουν και έναν επίσημο, συνταγματικό ρόλο. Έναν θεσμικό ρόλο που ξεπερνά την απλή διασημότητα. Κυριαρχεί η ιεραρχία της φήμης και της περιουσίας.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά το χλευαστικό επεισόδιο του South Park για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, οι Σάσεξ ανακοίνωσαν ότι η κόρη τους «Princess Lilibet» βαφτίστηκε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Επιβεβαίωσαν με τον τίτλο τη βασιλική τους ιδιότητα. Τι και αν εδώ και μεγάλο διάστημα επιτίθενται στη βασιλική οικογένεια από την οποία και απορρέουν οι τίτλοι τους; Θέλουν τα προνόμια της βασιλικής ζωής χωρίς να αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τη συνοδεύουν.

Ήταν την περασμένη Παρασκευή που έγινε η τελετή για την 21 μηνών κορούλα τους Lilibet σε μια κλειστή τελετή. Και μπορεί να απηύθυναν πρόσκληση στον βασιλιά Κάρολο, τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο κανείς τους δεν έδωσε το παρών.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχασαν τον σεβασμό

Στο επεισόδιο του South Park, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζονταν να διαδηλώνουν για την ιδιωτικότητά τους. Έχασαν κάθε σεβασμό. Χλευάζονται ανοιχτά και χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Απλά θέλουμε να μας αφήσετε ήσυχους!» τους έβαλαν να λένε στο επεισόδιο που δεν άργησε να γίνει viral. Ειδικά όταν αναλογιστεί κανείς ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν βγάλει βιβλία, έχουν γυρίσει ντοκιμαντέρ, δίνουν non stop συνεντεύξεις και έκαναν τα δικά τους podcast.

Το επόμενο επεισόδιο του βασιλικού δράματος θα παιχτεί αδιαμφισβήτητα κατά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. Έχουν καλεστεί επίσημα για τη στέψη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου του 2023.

Αυτά τα χρόνια μιλούσαν για τη χάραξη ενός «νέου προοδευτικού ρόλου» που θα τους έθετε στο ίδιο επίπεδο με την οικογένειά του Μπιλ Γκέιτς και του Μπαράκ Ομπάμα.

Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μη δώσουν το παρών στη στέψη. Έστω και μόνο αν το κάνουν για να δείξουν ότι εξακολουθούν να έχουν ρόλο στη βρετανική ιστορία. Oι μέχρι τώρα κινήσεις τους θυμίζουν δευτεροκλασάτους celebrities.

Χάνοντας κάθε μέτρο στον βωμό του κέρδους, έχασαν και το πιο σημαντικό. Τον σεβασμό. Ακόμα και όσοι στάθηκαν αρχικά στο πλευρό τους, έχουν αρχίσει να απομακρύνονται.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024