Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Λαμία με 3-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV και ο Πεπ Μπιέλ.
Όσα είπε ο Μπιέλ:
Για το τι άλλαξε και έφτασαν σε μία άνετη νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπήκαμε δυνατά, αλλά αντιδράσαμε γρήγορα. Φτιάξαμε ευκαιρίες και τις μετατρέψαμε σε γκολ».
Για τον Παναθηναϊκό: «Εχουμε πολύ μεγάλη ανυπομονησία, μεγάλη όρεξη. Τα περιμένουμε αυτά τα ματς, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε. Νομίζω ότι είμαστε καλά».
Για το γκολ του: «Πάντα στους αγώνες δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και πάντοτε προσπαθώ να σκοράρω ή να δώσω μία ασίστ».
Για την κατάστασή του: «Είμαι πολύ καλά μετά τις ενοχλήσεις που είχα. Είμαι σε καλή κατάσταση».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.
LIVE: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.