Στο Ανφιλντ για τον Τσιμίκα ο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ θα βρεθεί τη Δευτέρα στο Ανφιλντ για το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Εβερτον.
Βαλίτσες για το Νησί ετοιμάζει ο Γκουστάβο Πογέτ.
Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας θα δώσει το παρών στις εξέδρες του Ανφιλντ και στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Εβερτον (13/2, 22:00).
Οι Reds υποδέχονται τα «ζαχαρωτά», με τον Ουρουγουανό προπονητή να είναι καλεσμένος των γηπεδούχων. Αλλωστε, πρόκειται για μια αναμέτρηση όπου ενδέχεται να λάβει μέρος και ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Πογέτ να έχει την ευκαιρία να τον τσεκάρει από κοντά ενόψει και των υποχρεώσεων της γαλανόλευκης (24/03, προκριματικά Euro 2024 με Γιβραλτάρ).
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο έμπειρος τεχνικός θα παρακολουθήσει πιθανότατα και προπονήσεις της Λίβερπουλ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ο Πογέτ αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο, ζώντας από κοντά την προετοιμασία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442