Να περάσει ο επόμενος! Ο Ολυμπιακός έριξε στο καναβάτσο και την Εφές (76-70), συνεχίζοντας την επέλασή του στην εφετινή Euroleague.
Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαμψε την αντίσταση των πρωταθλητών Ευρώπης, βάφοντας ξανά ερυθρόλευκη την κορυφή της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης.
Με ρεκόρ 16-7, ο Ολυμπιακός έχει για… συγκάτοικο στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης, που άλωσε το «Γκαστόν Μεντεσέν» του Μόντε Κάρλο. Ενα αποτέλεσμα που συμφέρει ουσιαστικά τους «ερυθρολεύκους», καθώς οι Μονεγάσκοι είναι οι μοναδικοί που υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία (έχουν νικήσει και τα δύο ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας).
Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης, ενώ η Φενέρμπαχτσε έστησε πάρτι με την Άλμπα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Με ανάρτησή του ο γνωστός αναλυτής του NBA Σαμς Σαράνια γνωστοποίησε ότι οι Μιλγουόκι Μπας ξεκαθάρισαν πως δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τη δεδομένη μεταγραφική περίοδο.
Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν για την απόκτηση του Μίκι Βαν Ντε Βεν από την Τότεναμ αλλά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν το καλοκαίρι
LIVE: Ελλάδα – Ιταλία. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ιταλία για τον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.