Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πριν πεθάνει πήρε οπιοειδή και έχασε σχεδόν 50 κιλά

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πριν πεθάνει πήρε οπιοειδή και έχασε σχεδόν 50 κιλά

Η 54χρονη ακολουθούσε ένα «ακραίο πρόγραμμα απώλειας βάρους» προκειμένου να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερα στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2023

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο Χόλυγουντ η είδηση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Η μουσικός και τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 Ιανουαρίου, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους θαυμαστές της.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 54χρονη κόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, φέρεται να χρησιμοποιούσε οπιοειδή και φάρμακα για να χάσει βάρος. Η ίδια έδινε μάχη με τους εθισμούς για χρόνια, «πήρε ξανά οπιοειδή και ακολουθούσε ένα ακραίο πρόγραμμα απώλειας βάρους προκειμένου να δείχνει καλύτερα στο κόκκινο χαλί», είπαν στο TMZ πηγές κοντά στην οικογένειά της.

Και πρόσθεσαν, ότι η εκλιπούσα υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική, πήρε χάπια αδυνατίσματος και έχασε 40 με 50 κιλά μόλις δύο μήνες πριν δώσει το «παρών» ως επίτιμη καλεσμένη στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ήταν υποψήφια για βράβευση η ταινία «Έλβις» για τη ζωή του πατέρα της.

Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Λίζα Μαρί είχε χρέη εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος της ζωής της. Φέρεται να εξαργύρωσε δύο ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής και σκόπευε να συνάψει ένα τρίτο για να εξοφλήσει το χρέος της 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην πραγματικότητα, η τραγουδίστρια σε λιγότερο από 20 χρόνια όχι μόνον δεν άφησε δεκάρα από τα 100 εκατομμύρια που της άφησε ο Έλβις, αλλά άφησε πίσω της και ένα χρέος 16 εκατομμυρίων δολαρίων στις τρεις κόρες της.

Η ανακοίνωση του θανάτου της

Την ανακοίνωση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε η Πρίσιλα Πρέσλεϊ, λίγη ώρα μετά την διακομιδή της κόρης της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή. Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η 54χρονη κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίου, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίου, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024