«Αυτό που είπατε για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού, το λέει η προκήρυξη του Κυπέλλου από τον περασμένο Αύγουστο. Εάν είναι μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα, ο τελικός πρέπει να γίνει στον Βόλο. Όμως έχει το δικαίωμα η ομοσπονδία να προκρίνει τον τελικό να γίνει σε μία άλλη χώρα. Αυτό έχει προβλεφθεί. Μένει να δούμε που θα γίνει ο τελικός. Δεν προλαβαίνουμε να πούμε για την Νέα Υόρκη. Το είχα πει. Η έρευνα που έγινε δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα. Η έρευνα δεν έχει αποδώσει ώστε να πάμε εκεί.
Ξέρουμε τα γήπεδα, τις ομοσπονδίες, αποκλείεται η Νέα Υόρκη. Φανταστείτε ότι η Ευρώπη έχει 54 ομοσπονδίες. Δεν μπορεί να γίνει ο τελικός πρακτικά σε μια χώρα που δεν έχει Έλληνες. Στην Γερμανία έχει Έλληνες, όπως και στην Αγγλία. Δεν έχει νόημα να πάμε για παράδειγμα στην Σλοβακία.
Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποια προτίμηση. Αυτό δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Νομίζω ότι το Κύπελλο Γαλλίας θα γίνει στην Σαουδική Αραβία. Ανεβάζει την ομοσπονδία και τις ομάδες που συμμετέχουν. Πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουμε τα λάθη που έγιναν. Γέρνω προς το εξωτερικό. Θυμάμαι και πέρυσι ότι έγιναν επεισόδια. Κάποτε να κοπεί η αλυσίδα των επεισοδίων. Θέλει πράξεις. Στις 20 Μαΐου θα γίνει ο τελικός, έχουμε 3,5 μήνες να το οργανώσουμε και να το αποφασίσουμε. Αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός να ερωτηθούν τι θέλουν. Είναι αδύνατο να πάρουμε μία απόφαση για να πούμε ότι θα πάμε κάπου για τον τελικό. Κάπου στενεύει το περιθώριο.
Όταν προηγουμένως είπα ότι θα γίνει σίγουρα ο τελικός στον Βόλο, δεν εννοούσα και δεν είπα ότι θα προκριθεί σίγουρα ο ΠΑΟΚ. Είτε ο ΠΑΟΚ είναι, είτε η Λαμία είναι, ο τελικός θα γίνει στον Βόλο, εφόσον επιλεχθεί η Ελλάδα ως η χώρα διεξαγωγής».
Ο Μπαλτάκος ρωτήθηκε για τα πανό σε Λιβαδειά (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός) που κατέβηκε και στη Θεσσαλονίκη (Άρης – Ολυμπιακός) που δεν κατέβηκε ποτέ.
«Θα σας πω για το δικό μου το πανό στην Λιβαδειά, ότι ο διαιτητής δίνει την εντολή. Τότε ήταν Έλληνας, ο οποίος διάβασε τι έλεγε το πανό και κατέβηκε σε πέντε λεπτά το πανό. Στο Κλεάνθης Βικελίδης υπήρχε ξένος διαιτητής και δεν ήξερε Ελληνικά. Ο παρατηρητής ο πρώτος, που είναι της Λίγκας, δεν ξέρω γιατί δεν το είπε στον διαιτητή. Για να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να ενημερωθώ, είτε το λέει ο κανονισμός είτε όχι. Δεν είναι θέμα ονόματος μόνο. Έτσι πρέπει να λέει ο κανονισμός. Δεν έχω τι να πω σε όλα όσα γίνονται. Γενικά τέτοια πανό πρέπει να κατεβαίνουν. Είναι οι νοοτροπίες που μας υποχρεώνουν να αλλάζουμε καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.