Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο φινάλε του ματς με το Περιστέρι χάρη στο buzzer beater του Τόμας Γουόκαπ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει παράπονα από τους παίκτες του.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι και τόνισε πως κάποιοι παίκτες της ομάδας του υποτίμησαν τον αντίπαλο.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
Για το ματς: «Ήταν ψυχοφθόρο. Το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά. Εμείς υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τη διαφορά από την αρχή, αλλά το ματς κρίθηκε στο τέλος. Το Περιστέρι έβαλε κάποια μεγάλα σουτ για να γυρίσει το ματς».
Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από το ματς με τη Ρεάλ: «Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κάποιοι παίκτες υποτίμησαν το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση».
Για την τελευταία φάση και ποιο ήταν το σχέδιο: «Παίξαμε ένα play που έπρεπε να δεις τι σου δίνει η αντίπαλη άμυνα. Εμείς τελικά παίξαμε pick and roll και διάβασε καλά τη φάση ο Γουόκαπ και κερδίσαμε στο τέλος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.