Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εντολή του Μίτσελ και οι σκέψεις για Άρη

Η εντολή του Μίτσελ και οι σκέψεις για Άρη

«Είμαστε ενωμένοι, είμαστε Ολυμπιακός και δίνουμε όλες τις μάχες», είπε ο Ισπανός τεχνικός

Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στο Περιστέρι, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και πιο συγκεκριμένα να εστιάσουν στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Τετάρτη τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Οι πρωταθλητές καλούνται να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι ν’ αφήσει πίσω την ισοπαλία στο Περιστέρι και να δείξει την απαιτούμενη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης και μίλησε σήμερα στους παίκτες του, προετοιμάζοντας τους για μια μεγάλη κόντρα στο Βικελίδης.

Ξέρει πολύ καλά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι με τον Άρη και γι’ αυτό ζήτησε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του.

Όπως ξέρουν πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του λιμανιού, ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ έστειλε πάντως κι ένα μήνυμα για τη συνέχεια των ερυθρόλευκων και στο πρωτάθλημα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι ανοιχτά, ζητώντας από την ομάδα του να δώσει το 100% μέχρι το τέλος.

«Είμαστε Ολυμπιακός και για μας υπάρχει μόνο η πρόκριση. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και θέλω να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Άρη και την πρόκριση», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και πρόσθεσε.

«Είμαστε ενωμένοι, είμαστε Ολυμπιακός και δίνουμε όλες τις μάχες. Δεν εγκαταλείπουμε καμιά προσπάθεια, συνεχίζουμε και θέλω να δώσουμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η υποχρέωση όλων μας».

Σε ότι έχει να κάνει με το πλάνο του Μίτσελ, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά. Τα πάντα βεβαίως θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή προπόνηση των πειραιωτών, στην οποία ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Με βάση πάντως τις τελευταίες πληροφορίες, το πιθανότερο «σενάριο» είναι να μην επιλέξει σχήμα με τρία δεκάρια ο προπονητής των πρωταθλητών.

Απομένει να φανεί στην προπόνηση της Τρίτης, ποιες δοκιμές θα κάνει ο Μίτσελ και αν καταλήξει σε σχήμα με εξτρέμ, κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει το πιο πιθανό.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024