Παντελίδης: «Μια νίκη θα μας αλλάξει την ψυχολογία»
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον Λεβαδειακό για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του και πως πρέπει να συμπεριφέρεται από εδώ και πέρα.
Η Λαμία δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από την έδρα του Λεβαδειακού, για την 19η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, που τις αφήνει και τις δύο ανικανοποίητες.
Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Σάββας Παντελίδης, μίλησε για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα και τόνισε πως οι παίκτες του είχαν πρόβλημα αυτοπεποίθησης και άγχος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης:
«Είμαστε μια ομάδα που θα πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Ήμασταν καλοί. Το άγχος μας δυσκολεύει στο τελευταίο κομμάτι.
Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Υπάρχει άγχος και στις δύο ομάδες και αυτό δεν βοήθησε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι φυσιολογικό.
Λείπει η αυτοπεποίθηση. Μία νίκη θα μας αλλάξει την ψυχολογία είναι σίγουρο αυτό»
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)