Είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της σεζόν, γενικότερα στην Super League, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 10 γκολ.
Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία τηςΑΕΚ που διανύει μια τρομερή σεζόν, έχοντας μπει για τα καλά στο… πετσί του ρόλου του σέντερ φορ που του έχει αναθέσει ο Ματίας Αλμέιδα από το ξεκίνημα της σεζόν.
Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα», στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena έγινε «παρέλαση» από σκάουτερ για τον από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Πιο συγκεκριμένα, στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσαν το «παρών», άνθρωποι από τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ, Βόλφσμπουργκ, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπολόνια και Μπενφίκα, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γκαρσία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
«Χαμός» επικρατεί στο X με το απίθανο ψαλιδάκι του Κωστούλα και μία σελίδα της Μπράιτον δημοσίευσε ένα επικό tweet για τα Ελγίνεια Μάρμαρα και το γκολ του Έλληνα φορ.