Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BBC: Ακούγονταν ήχοι ερωτικής ταινίας σε μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα

BBC: Ακούγονταν ήχοι ερωτικής ταινίας σε μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα

Οι ενοχλητικοί θόρυβοι άρχισαν λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, με τον Lineker να βρίσκει τελικά ένα κρυμμένο κινητό στο πλατό

Από δυνατούς θορύβους πορνό διακόπηκε η τηλεοπτική κάλυψη του BBC στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας της Λίβερπουλ στο Γουλβς, πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά του ιστορικού τηλεοπτικού δικτύου.

Ήταν λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, σύμφωνα με τη DailyMail, όταν ξεκίνησαν οι θόρυβοι, χωρίς να είναι σαφής η προέλευσή τους.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βρετανία διέκοψε κάποια στιγμή τη ροή για μια συνέντευξη με τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά μετά την επιστροφή στο στούντιο οι θόρυβοι άρχισαν ξανά.

Ο παρουσιαστής Gary Lineker δεν ταράχτηκε και εστίασε στην αστεία πλευρά της υπόθεσης, λέγοντας: «Θα σταματούσες να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Danny», σκηνοθετώντας το αστείο του στον ειδικό Danny Murphy.

Δράστης… ένα κινητό

Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Lineker έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος.

«Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του συνεργείου» έγραψε ο Lineker, αναρτώντας μια φωτογραφία κινητού τηλεφώνου. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό» είπε, παρά την ομολογουμένως μεγάλη αμηχανία που προκάλεσε το σαμποτάζ.


Οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με την ατυχία του BBC, με έναν φίλαθλο να αστειεύεται ότι κάποιος θα αντιμετώπιζε την απόλυση μετά το περιστατικό. «Κάποιος στο BBC χάνει τη δουλειά του» αστειεύτηκαν.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το BBC έχει άγρια ένστικτα», καθώς οι ήχοι συνεχίστηκαν.

Και τα απρόοπτα συνεχίστηκαν

Πάντως, ο εν λόγω θόρυβος ήταν μόνο η αρχή ενός εφιάλτη για το βράδυ στο Molineux, καθώς σημειώθηκε επίσης διακοπή ρεύματος στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι το VAR δεν χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα 16 λεπτά.

Ένας οπαδός έγραψε αστειευόμενος: «Πορνό στο BBC. Ο Σίρερ είπε ότι ήταν το τηλέφωνο του Ντάνι Μέρφι. Διακοπή ρεύματος στο Molineux. Το VAR χάλασε λόγω διακοπής ρεύματος. Η μαγεία του Κυπέλλου».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024