Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν από τις μεγαλύτερες μεταγραφές για τον φετινόΟλυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να χτυπούν… διάνα καθώς ο Κολομβιανός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Μίτσελ.
Τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από διάφορες ομάδες του εξωτερικού και ήδη δημοσιεύματα έρχονται να τον συνδέσουν με επίδοξους μνηστήρες.
Ένα από αυτά αναπαράχθηκε από τον δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ, του «TyC Sports» το οποίο αναφέρει πως Χάμες απασχολεί έντονα τη Ρίβερ Πλέιτ, με τους Αργεντίνους να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για τον κάνουν δικό τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Πέμπτη (12/1) τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ προς τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.