Μπακς – Χόρνετς 109-138: Σε χαμηλά επίπεδα ο Γιάννης και ήττα για τους Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Σάρλοτ Χόρνετς με 138-109.
Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η… γήινη εμφάνιση. Μετά τις συνεχόμενες «ραψωδίες», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεσε σε απόδοση. Και το γεγονός αυτό έφερε τους Μπακς και πάλι σε θέση ηττημένων.
Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν είχε τον σούπερ σταρ της σε καλή ημέρα και έτσι αναπόφευκτα ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τη χειρότερη ομάδα της Ανατολής, τους Σάρλοτ Χόρνετς (138-109), οι οποίοι έφτασαν σε ρεκόρ πόντων τόσο στην πρώτη περίοδο, όσο και γενικότερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Με διαφορά η χειρότερη εμφάνιση του Greek Freak στη σεζόν, καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ τελείωσε το παιχνίδι με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.
Οι Χόρνετς μπήκαν με το μαχαίρι στα… δόντια και κατάφεραν να διαλύσουν τα «ελάφια» στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Ο ΛαΜέλο ήταν η κύρια πηγή κινδύνου της ομάδας από τη Σάρλοτ η οποία σημείωσε τον εκπληκτικό αριθμό των 51 πόντων στην πρώτη περίοδο.
Η αναμέτρηση δεν είχε επιστροφή από εκεί και πέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν ποτέ να φανούν ανταγωνιστικά, με αποτέλεσμα οι Χόρνετς να φεύγουν με ένα άνετο διπλό.
Τα δωδεκάλεπτα: 28-51, 60-84, 87-112, 109-138
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Τέσσερις ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Γιατί αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ο Εργκίν Αταμάν…
- O Ρισόν Χολμς κατέβασε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό και μετά άλλαξε γνώμη
- Ξανά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα και το… γλέντησε με την ψυχή του (pic, vids)
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα
- Λάτσιο-Μίλαν 1-0: Οι φιλοξενούμενοι κλώτσησαν την ευκαιρία, κερδισμένη η Ιντερ (+8) – Λεάο κατά Αλέγκρι (pics)
- Μπενίτεθ: «Είμαι απογοητευμένος…»
- Νίκολιτς: «Ήταν αφελής η αντιμετώπισή μας και δεν είχαμε συγκέντρωση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442