Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις»
Το όνομα Δάντης δεν είναι το πραγματικό του και αποκαλύπτει πώς προέκυψε.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τι έκανε προκειμένου να του δώσουν το κομμάτι «Το παλιό μου παλτό» αλλά και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
«Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης.
Θυμάται πως στις πρώτες του live συναντήσεις κάποια κορίτσια να τον είχαν αρπάξει από τα μαλλιά, ενώ μία κοπέλα είχε γδυθεί μπροστά του μένοντας γυμνόστηθη.
Για όσους δεν τον γνωρίζουν το όνομα Δάντης δεν είναι το πραγματικό του και αποκαλύπτει πώς προέκυψε.
«Όταν χώρισαν οι γονείς μου η μητέρα μου ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και να πάρω το δικό της…το είχα αλλάξει σε «Ντάντε» όταν έπαιζα σε συγκροτήματα επειδή ήταν της μόδας τα λατινόφωνα».
Θυμάται πως όταν έπιασε δουλειά και τον ρώτησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος πώς λέγεται του απάντησε Δάντης μεταφράζοντας το Ντάντε. «Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μου είπε να κρατήσω το “Δάντης” ως επίθετο αντί το “Βλαχάκης”» συμπλήρωσε.
«Το παλιό μου παλτό»
Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία του «Το παλιό μου παλτό» αποκαλύπτει πως αρχικά το κομμάτι ο Λάκης Παπαδόπουλος το είχε προτείνει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το αρνήθηκε.
«Όταν ανακαλύψαμε τις κασέτες του Λάκη Παπαδόπουλου με το “Παλιό μου παλτό” ασχολήθηκα πάρα πολύ στο στούντιο με το τραγούδι αυτό…προσποιήθηκα τον άρρωστο για να το πάρω γιατί ο Λάκης Παπαδόπουλος το ήθελε για εκείνον» περιγράφει.
«Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις»
Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία πριν λίγες μέρες έφυγε για το «Survivor All Star».
«Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή» λέει ο ίδιος. Ανέφερε πως η σχέση τους έχει περάσει από εντάσεις όπως όλες οι σχέσεις.
Τέλος αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα νέο κομμάτι με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα
- Φυστίκια: Το σνακ που κάνει καλό στη μνήμη
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442