Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από την συλλογή του, οδηγώντας την εθνική Αργεντινής, στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.
Με αυτό το κύπελλο, ο «ψύλλος» θα περάσει στο Πάνθεον της ποδοσφαιρικής Ιστορίας, ωστόσο ο Αντρές Ινιέστα, δεν χρειαζόταν αυτήν την επιτυχία για να διαμορφώσει άποψη για τον Μέσι.
«Για εμένα, ο Μέσι είναι ο καλύτερος με ή χωρίς την κατάκτηση ενός Μουντιάλ. Είμαι σίγουρος ότι όποιος δεν βλέπει τον Μέσι, ως τον καλύτερο θα βρει μια δικαιολογία, για να συνεχίσει να τον βλέπει έτσι, είτε κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, είτε όχι», είπε με νόημα μιλώντας στο ESPN, ο πρώην συμπαίκτης του αρχηγού της «αλμπισελέστε», στην Μπαρτσελόνα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.