Εννέα βραβεία κατέκτησαν το υφυπουργείο Αθλητισμού, η Cycling Creece και το ΟΑΚΑ στα Event Awards
Τα χρυσά και ασημένια βραβεία για το υφυπουργείο αφορούσαν στη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) στο Ηράκλειο και στην αναβίωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.
Εννέα τιμητικές διακρίσεις κατέκτησαν το υφυπουργείο Αθλητισμού, η Cycling Creece και το ΟΑΚΑ στον τομέα των αθλητικών εκδηλώσεων στα φετινά Event Awards, που αποτυπώνουν την καινοτομία των δημιουργών διοργανώσεων και φιλοξενίας τους.
Τα χρυσά και ασημένια βραβεία για το υφυπουργείο αφορούσαν στη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) στο Ηράκλειο και στην αναβίωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε ότι «η εξωστρέφεια, βασική στόχευση της πολιτικής μας από την πρώτη στιγμή, η διεκδίκηση, η διοργάνωση, αλλά και η αναβίωση σπουδαίων αθλητικών γεγονότων με διεθνή αντίκτυπο και η συνεπακόλουθη προβολή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, μαζί με τα πολυποίκιλα οφέλη ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού, δικαιώνονται καθημερινά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.