Ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας που… πήραν πιο βαριά τον αποκλεισμό από την Κροατία.
Με το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι ο σούπερ σταρ της Παρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού για ακόμη μία φορά το όνειρο «έσβησε» νωρίς.
Κι εκεί που όλα ήταν μαύρα, βρήκε έναν απρόσμενο φίλο για να τον παρηγορήσει. Ο λόγος για τον γιο του Ιβάν Πέρισιτς, Λέο, ο οποίος έτρεξε προς τη μεσαία γραμμή και έδωσε το χέρι του στον Νεϊμάρ.
Εκείνος ανταπέδωσε τον χαιρετισμό και αγκάλιασε τον μικρό, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της διοργάνωσης.
Leo Perisić, Ivan’s son, running over to console Neymar Jr in tears. ???? #Qatar2022
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.