Υπέροχη στιγμή: Ο γιος του Πέρισιτς παρηγορεί τον συντετριμμένο Νεϊμάρ (Vid)
Αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες στιγμές του Μουντιάλ…
Ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας που… πήραν πιο βαριά τον αποκλεισμό από την Κροατία.
Με το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι ο σούπερ σταρ της Παρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού για ακόμη μία φορά το όνειρο «έσβησε» νωρίς.
Κι εκεί που όλα ήταν μαύρα, βρήκε έναν απρόσμενο φίλο για να τον παρηγορήσει. Ο λόγος για τον γιο του Ιβάν Πέρισιτς, Λέο, ο οποίος έτρεξε προς τη μεσαία γραμμή και έδωσε το χέρι του στον Νεϊμάρ.
Εκείνος ανταπέδωσε τον χαιρετισμό και αγκάλιασε τον μικρό, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της διοργάνωσης.
Leo Perisić, Ivan’s son, running over to console Neymar Jr in tears. ???? #Qatar2022
This video is simply great ?? pic.twitter.com/xJeIn1Rxmv
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 9, 2022
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442