Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε εσπευσμένα για τις πρώτες βοήθειες ένα 10χρονο κορίτσι μετά από ατύχημα που είχε σε παγοδρόμιο στην Πάτρα.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου, σε παγοδρόμιο που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι το κορίτσι έπεσε στον πάγο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σαγόνι και να αιμορραγεί.
Οι γονείς της ανήλικης επιχείρησαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο με το δικό τους αυτοκίνητο, όμως παρά τις προσπάθειές τους, είχαν ακινητοποιηθεί από την κίνηση στους δρόμους.
Με τη βοήθεια δικυκλιστή του ΕΚΑΒ, η 10χρονη έφτασε στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.