Ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Μίλαντ Μοχαμάντι έχει πλέον η ΑΕΚ, με τα νέα να μην είναι καθόλου ευχάριστα για την Ένωση και τον ποδοσφαιριστή.
Ο Ιρανός αριστερός μπακ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής είναι αρκετά σοβαρό.
Το θέμα στον δεξιό προσαγωγό του Μοχαμάντι είναι τόσο σοβαρό που οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην ΑΕΚ, ο Ιρανός δεν πρόκειται να προλάβει την επανέναρξη, χωρίς ωστόσο να δίνεται ξεκάθαρη ημερομηνία επιστροφής, με τους «κιτρινόμαυρους» να τονίζουν ότι η πρώτη εκτίμηση θα γίνει αφού υποβληθεί σε επέμβαση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση αυτή σημαίνει πρακτικά πως η Ένωση θα προχωρήσει σε μια μεταγραφική κίνηση για να καλύψει το κενό του Ιρανού…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.