O μπασκετικός Ολυμπιακός είδε Νότια Κορέα – Γκάνα (pic)
Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχασαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Γκάνα για το Μουντιάλ.
Το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε μια εκδήλωσε για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια συνεργασίας της με την εταιρία FMS.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι παίκτες των Ερυθρόλευκων βρήκαν λίγο χρόνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ήταν σε εξέλιξη ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Γκάνα, ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 των Αφρικανών.
Διαβάστε επίσης: Ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο και το απίστευτο με την Βραζιλία (vid)
Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Σλούκας, Πάπας, Μπλακ, Φαλ και Λούντζης βρήκαν τηλεόραση και άφησαν για λίγο τα… μπασκετικά για να δουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ των Ασιατών βρίσκονται και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Ινμπόμ και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»! (vid)
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4 (vid)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442