Οι Καβαλίερς πήγαν αποφασισμένοι στο Μιλγουόκι για να βάλουν πολύ δύσκολα στους Μπακς και για ένα ημίχρονο τα κατάφεραν. Μετά κυριάρχησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ο Έλληνας σούπερ σταρ «πάτησε» την ομάδα του Κλίβελαντ και έδωσε ακόμη μία νίκη στα «Ελάφια», δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ασταμάτητος.
Ο «Greek Freak» έμεινε στο παρκέ για 31 λεπτά και σε αυτό το διάστημα πέτυχε 38 πόντους με 11/17 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 10/14 βολές, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κοψίματα και 3 λάθη ενώ ισοφάρισε και το ρεκόρ καριέρας του στα καρφώματα με 9!
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.