Ελβετία – Καμερούν 1-0: Ένας… Καμερουνέζος «πλήγωσε» το Καμερούν
Ο γεννηθείς στο Καμερούν, Μπριλ Εμπολό χάρισε στην Ελβετία τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Αφρικανούς, για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Μουντιάλ 2022
Η Ελβετία ξεκίνησε με το… δεξί το Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Καμερούν στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.
Σκόρερ της αναμέτρησης που χώρισε τελικά τις δύο ομάδες ήταν ο Μπριλ Εμπολό, ο οποίος συμπτωματικά έχει γεννηθεί στο Καμερούν! Γι’ αυτό άλλωστε ο φορ της Μονακό δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβόμενος τις ρίζες του.
Η Ελβετία με αυτή τη νίκη της συνέχισε το εκπληκτικό αήττητο σερί που έχει σε πρεμιέρες Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1966 και πήρε τη νίκη σε ένα must win game, καθώς τον όμιλο συμπληρώνουν οι Βραζιλία και Σερβία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελβετία (Μουράτ Γιακίν, 4-2-3-1): Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Ελβέντι, Ροντρίγκεζ (90′ Κομέρ), Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (72′ Οκάφορ), Σόου (72′ Φράι), Βάργκας (81′ Ρίντερ), Εμπολό (72′ Σεφέροβιτς)
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442