Μαμά θα γίνει σε λίγους μήνες η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση η ίδια αισθάνεται πιο άνετη από ποτέ και μοιράζεται συνεχώς με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Μετά τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα, την είδαμε να απολαμβάνει ένα μπέργκερ, ενώ σε μία ακόμη ανάρτηση πόζαρε με άκρως ιδιαίτερο και ανατρεπτικό στιλ.
Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φωτογραφηθεί φορώντας μία διάφανη, εμπριμέ μπλούζα και ένα μεγάλο, γούνινο, μπλε καπέλο. «Feeling electric blue», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Όπως ήταν λογικό, οι followers και θαυμαστές της την απογείωσαν στα σχόλια ενώ πολλοί από αυτούς έκαναν εικασίες σχετικά με το φύλο του μωρού.
Με αφορμή το μπλε χρώμα που πρωταγωνιστούσε στα ρούχα της αλλά και στη λεζάντα του post, ανέφεραν πως το μωρό που περιμένει είναι αγόρι.
Φυσικά, η ίδια δεν έδωσε καμία απάντηση ωστόσο πολύ σύντομα αναμένεται να κάνειτην αποκάλυψη.
Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για τον γάμο και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News δεν σκοπεύουν να πάρουν την ευλογία της εκκλησίας.
Αυτή την στιγμή και οι δύο έχουν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στις προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού τους. Το baby shower και η ανακοίνωση του φύλου του μωρού θα πολύ σύντομα σε στενό και οικογενειακό κύκλο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας