Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες στην δημοσιότητα για κακοποίηση παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου ο Αύγουστος Κορτώ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.
Ο συγγραφέας, που έχει μιλήσει πολλές φορές, για τα ψυχική νόσο από την οποία πάσχει, μίλησε ανοιχτά για το θέμα της τεκνοθεσίας.
Παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα και σε δομές που όπως φαίνεται, λειτουργούσαν χωρίς έλεγχο μένουν για χρόνια εκτός της οικογενειακής θαλπωρής.
Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Κορτώ αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να δεχτούν την αγάπη από κοινωνικές ομάδες που είναι αποκλεισμένες αυτή τη στιγμή από την υιοθεσία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions