Ακόμη ένα επεισόδιο του Maestro προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/11) μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Αφηγήτρια αυτή τη φορά ήταν η Μαρία Καβογιάννη.
Η ηρωίδα της σειράς, αφηγήθηκε τη ζωή της και τον πόνο που βιώνει εξαιτίας του κακοποιητικού συζύγου της, Χαράλαμπου αλλά και την αγωνία της για τον γιο της, Σπύρο.
Από τα πρώτα λεπτά το Twitter πλημμύρισε με το hashtag #maestro. Οι χρήστες έκαναν διθυραμβικά σχόλια για τις καθηλωτικές ερμηνείες των ηθοποιών, με την Μαρία Καβογιάννη και την Χάρις Αλεξίου να έχουν την τιμητική τους.
«Πόσο τυχεροί στον κόσμο που θα γνωρίσουν την κυρία Αλεξίου και την κυρία Καβογιάννη», «Επιτέλους όλος ο πλανήτης θα δει το ταλέντο της», «Το Όσκαρ η Καβογιάννη θα το πάρει μετά την προβολή στο Netflix ή θα της το δώσουμε από τώρα;», «Κυρία Καβογιάννη, κυρία Αλεξίου σας ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζετε σε κάθε επεισόδιο».
Εντωμεταξύ ναι,είναι προσεγμένα και άρτια τα πάντα σε αυτή τη σειρα αλλά μόνο που υπάρχει η Μαρία Καβογιάννη και η Χαρις Αλεξιου δεν θα μπορούσε να πάει τίποτα στραβά? #maestro
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής