Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

«Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για εκείνον», εξομολογήθηκε συγκινημένη

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) η Μαριλού Κατσαφάδου. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων, ενώ έκανε ειδική μνεία στον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και στη τηλεοπτική σειρά «Σέρρες» και η σχέση τους ήταν παραπάνω από συναδελφική.

Είπε συγκεκριμένα συγκινημένη:

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση. Ήταν αδελφική σχέση. Ο αδερφός που δεν είχα. Ο Πάνος είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και να ήταν αυτή η γυναίκα για εκείνον. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τον Πάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Πάνο. Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις.

Ήταν ωραίος τύπος. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που δεν θα περνούσες ωραία μαζί του. Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί… Μετά στην επανάληψη».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

O Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο σε τροχαίο, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024