Σπουδαίο «διπλό» της Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Χάρη σε δύο γκολ του Σαλάχ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ η οποία είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα. Στο -7 από την τετράδα πλέον οι «reds» που έχουν και ματς λιγότερο.
Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε με τον Νούνιες και έφτασε στο γκολ στο 11′ όταν ο Ουρουγουανός έστρωσε στον Σαλάχ κι εκείνος με σουτ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Άλισον έκανε λάθος έξοδο και ο Πέρισιτς με… κάτι σαν κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι για την Τότεναμ που λίγο πριν το ημίχρονο δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Άλισον έκανε βολέ, ο Ντάιερ στην προσπάθειά του να γυρίσει στον Γιορίς, έστρωσε στον Σαλάχ που έκανε εύκολα το 0-2 στο 40′.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ πίεσε πολύ και μετέφερε το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ. Στο 48′ ο Πέρισιτς είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ, για να μειώσει τελικά στο 70′ ο Κέιν με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν καλές στιγμές, αλλά ο Άλισον κράτησε όρθια την ομάδα του όσες φορές χρειάστηκε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Μάρκο Νίκολιτς μιλά για τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ, για τους στόχους του με την ομάδα, τις μεταγραφές που θα γίνουν ενώ αποθεώνει τον Λούκα Γιόβιτς.