Με νίκες προχώρησαν στην 13η αγωνιστική της Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Λειψία οι οποίες επικράτησαν των Χέρτα, Μπόχουμ και Χοφενχαϊμ αντίστοιχα.
Ημέρα των φαβορί ήταν η 13η αγωνιστική της Bundelsiga.
Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Λειψία συνέχισαν με νίκες την πορείας τους, κόντρα σε Χέρτα, Μπόχουμ και Χοφενχαϊμ αντίστοιχα.
Στο Βερολίνο η Μπάγερν επικράτησε με 3-2 της Χέρτα. Μέχρι το ρολόι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου να δείξει το 38ο λεπτό, το σκορ ήταν 3-0 για τους πρωταθλητές, με ήρωα τον Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ που πέτυχε δύο γκολ, έχοντας σκοράρει στα τελευταία επτά παιχνίδια όπου έχει αγωνιστεί.
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκαν δύο γκολ πριν από το σφύριγμα για την ανάπαυλα, με τον Ντοντί Λουκεμπακιό και τον Ντάβι Ζέλκε με πέναλτι. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε με το 3-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Στην Βεστφαλία η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μπόχουμ, με τον Γερμανό επιθετικό, Γιουσουφά Μουκοκό να σημειώνει δύο γκολ. Το τρίτο τέρμα για την Ντόρτμουντ σημείωσε ακόμη ένας ταλαντούχος νεαρός, ο Τζιοβάνι Ρέινα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Μετά από μια πενταετία απουσίας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Euroleague, αλλά όπως υποστήριξε ο πρόεδρός της, Αντρέι Βατούτιν, αυτό δεν είναι στο χέρι της ρωσικής ομάδας...