Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚγια τον σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ήδη ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί πολλά θέματα, με τον Ντομαγκόι Βίντα να έχει μπει στο απουσιολόγιο λόγω μιας θλάσης που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός κόουτς ωστόσο θα χρειαστεί να σκεφτεί και τα νέα προβλήματα που προέκυψαν.
Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Αρόλντ Μουκουντί. Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που έχει φέρει έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Μάλιστα, στην Ένωση έχουν αποφασίσει να περάσουν τον Αραούχο από μαγνητική, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του «Τσίνο».
Για τον Μουκουντί η κατάσταση είναι πιο… λάιτ, καθώς ο Καμερουνέζος, παρότι είναι αμφίβολος για την Τρίπολη, ταλαιπωρείται από μια ίωση, η οποία ωστόσο ήταν ικανή να τον αφήσει εκτός για σήμερα.
Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι ο κεντρικός αμυντικός θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα μπορέσει να δώσει το «παρών» κόντρα στον Αστέρα.
Εκτός παρέμειναν φυσικά οι… γνωστοί Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους, ανεβάζοντας πάντως την ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κοσίδης, ο οποίος ήταν επίσης «απών» από τη σημερινή προπόνηση.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.