Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάνης Μουρατίδης στο in: Στο Μaestro ο Φάνης έχει κανιβαλίσει τις αξίες του και κάνει μπετόν τα συναισθήματα του

Φάνης Μουρατίδης στο in: Στο Μaestro ο Φάνης έχει κανιβαλίσει τις αξίες του και κάνει μπετόν τα συναισθήματα του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός συγκλονίζει φέτος με τη μοναδική ερμηνεία του στο ρόλο του Φάνη, στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro του ΜΕGA. Αύριο, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο της σειράς στις 22.40.

O Φάνης Μουρατίδης μας μιλά για τον ξεχωριστό ρόλο του στο Maestro, την ιδιαίτερη σχέση του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τα γυρίσματα στους Παξούς, τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων που θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά, το θέατρο και την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», στο θέατρο Ακροπόλ.

Διαβάστε επίσης: «Maestro»: Το πολυαναμενόμενο 3ο επεισόδιο έρχεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40 στο MEGA

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι ο ρόλος σας και της Μαρίας Καβογιάννη ήταν από τους πρώτους που έγραψε στο σενάριο του Maestro

Είναι πολύ κολακευτικό για μένα, που με σκέφτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και με τον ήρωα του τον Φάνη με συμπεριέλαβε στο μοτίβο του σεναρίου του, στήνοντας την αφήγηση της ιστορίας του. Όταν μου έκανε την πρόταση είπα κατευθείαν ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχω συνεργαστεί ξανά μαζί του, επικοινωνώ απόλυτα, νιώθω εμπιστοσύνη, διότι νοιάζεται για τους ηθοποιούς του, τους φροντίζει πολύ, όπως φροντίζει τα πάντα στις δουλειές του. Κάτι πολύ σπάνιο σε πολλές παραγωγές. Είναι χαρά να συνεργάζεσαι με τον Χριστόφορο, είναι «μαέστρος» παντού.

Μιλήστε μας για τα γυρίσματα, την εμπειρία στους όμορφους Παξούς

Εγώ πηγαινερχόμουν στους Παξούς, δεν είχα τη δυνατότητα να βρίσκομαι όλο το διάστημα των γυρισμάτων εκεί. Ωστόσο, ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι είχαν την τύχη να ζήσουν 2 μήνες στο νησί, συνδέθηκαν μεταξύ τους, δημιούργησαν όμορφες σχέσεις. Θα βρεθούμε με το καλό, ξανά εκεί στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς, που θα ξεκινήσουν αρχές της νέας χρονιάς.

Ποιος είναι ο Φάνης που υποδύεστε φέτος;

Ο Φάνης που υποδύομαι είναι ένας άνδρας που τον συναντάμε στην εποχή που αναζητά την κοινωνική καταξίωση του, το success story του. Υποψήφιος δήμαρχος, με μια σημαντική οικονομική επιφάνεια και άνεση. Αρκετά έξυπνος και επικοινωνιακός. Παντρεμένος περίπου 20 χρόνια και με δύο παιδιά την Κλέλια και τον Ορέστη στην εφηβεία, στην ηλικία των 20 χρόνων. Με τη γυναίκα του τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) είναι μαζί από τα φοιτητικά χρόνια τους, έχουν κάνει πολλά πράγματα μαζί, έχουν ζήσει ποιλίκες καταστάσεις.

Γνωρίζει πολλά ο ένας για τον άλλον. Η σειρά ξεκινά σε μια φάση που ο γάμος τους περνά κρίση. Ο Φάνης έχει αλλάξει, έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του, χωρίς όμως να αδιαφορεί για εκείνους. Συνεχίζει να τους φροντίζει και να τους προσέχει. Παρακολουθούμε και την κρίση της σχέσης του με τα παιδιά του, τα οποία ανακαλύπτουν μυστικά του ή μάλλον επιβεβαιώνουν μυστικά. Ο συγκεκριμένος ήρωας έχει κανιβαλίσει τις αξίες του, κάνει μπετόν τα συναισθήματα του για να επιβιώσει στην τροχιά που έχει επιλέξει να μπει, ωστόσο στη ζωή έρχονται στιγμές που δημιουργούν ρωγμές και σε κλονίζουν. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε εκείνον.

Ο Φάνης μπορεί να έχει την κοινωνική και οικονομική επιφάνεια δείχνοντας πολιτισμένος, ωστόσο δεν διαφέρει πολύ από τον άλλο πατέρα της σειράς τον οξύθυμο Χαράλαμπο, που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο ένας χτυπά στην πράξη το παιδί του και ο άλλος με τα λόγια, χειραγωγώντας τον.

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή της μυθοπλασίας;

Χαίρομαι που ξανά άνοιξε η δουλειά μας, έδωσε φτερά στις νέες παραγωγές να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, αλλά τώρα πρέπει να δούμε ποιοι είναι στόχοι που θα θέσουμε. Το ερώτημα είναι τι θέλουμε να κάνουμε απλές δουλίτσες ή να επενδύσουμε στην ελληνική πρωτότυπη μυθοπλασία και να πάμε ουσιαστικά παρακάτω;

Αν γίνει το πρώτο, θα απολαύσουμε μια προσωρινή κατάσταση και μετά τι γίνεται; Όλα έχουν ένα νόημα, όταν υπάρχει κάποιο όραμα, ώστε να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά. Να προσπαθήσουμε με σοβαρότητα να δημιουργήσουμε ωραία προϊόντα, να επενδύσουμε στις δυνάμεις και να σταθούμε στο ύψος μας.

Στο θέατρο που θα σας δούμε φέτος;

Θα είμαστε για δεύτερη σεζόν στην παράσταση στον «Κουρέα της Σεβίλλης», που σκηνοθέτησε η Σοφία Σπυράτου και θα ανέβει από τις 10 Νοεμβρίου στο θέατρο Ακροπόλ. Πρόκειται για μια πραγματικά ωραία δουλειά, που την αγκάλιασε το κοινό, μας έδωσε πολλά δώρα, όμορφες στιγμές, που σίγουρα θα μας μείνουν αλησμόνητες.

Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα, παρέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τους Δημήτρη Ντάσκα, Ρένο Ρώτα, Νεφέλη Κουλούρη, Μάριο Πετκίδη και Γιάννη Ζαράγκαλη. Σκοπός μας είναι να έρθει ο κόσμος στο θέατρο και να ταξιδέψει μέσα από την παράσταση μας, να συγκινηθεί και να περάσει όμορφα.

Τι ετοιμάζετε μετά τη λήξη της παράστασης τον Γενάρη του 2023;

Θα αφιερωθώ στα γυρίσματα της σειρά του Μαέστρο για τον δεύτερο κύκλο.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024