Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην Παρτίζαν Βελιγραδίου για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρεται στους Πράσινους τονίζοντας πως δεν σημαίνει κάτι η θέση τους και ότι αξίζουν σεβασμό.
Παράλληλα ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Σμάιλαγκιτς και Αβράμοβιτς, αλλά και στον Τζέιμς Νάναλι που δεν προπονείται.
Για την κατάσταση του Τζέιμς Νάναλι: «Δεν προπονείται, δεν νιώθει καλά. Δεν ξέρω αν θα ταξιδέψει μαζί μας».
Για τους τραυματισμούς του Άλεν Σμάιλαγκιτς και του Αλέκσα Αβράμοβιτς: «Ο Σμάιλαγκιτς είναι καλά. Θα ξεκινήσει σύντομα τις προπονήσεις, θα δούμε πότε θα αρχίσει να παίζει. Δεν περιμένω να χρειαστεί άλλες 20 μέρες. Όσο για τον Αλέκσα, καταλαβαίνω πως θα χρειαστεί να φοράει κάποιου είδους προστασία για άλλες τρεις εβδομάδες».
Για τον Παναθηναϊκό και τον Ντουέιν Μπέικον: «Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο νέος παίκτης που πήραν και πιθανότατα θα αγωνιστεί. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε έτοιμοι και για τους υπόλοιπους παίκτες. Η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα. Πρόκειται για μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, για να είμαστε στο επίπεδο των προηγούμενων αγώνων».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.