Σπουδαίο επίτευγμα από τον Κώστα Σλούκα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Ο Έλληνας άσος ήθελε τρεις ασίστ για να ανέβει στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της διοργάνωσης και τα κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο του ματς.
Ο Σλούκας έδωσε τέσσερις ασίστ στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με τους Μονεγάσκους, έφτασε τις 1342 και άφησε πίσω του τον Τομά Ερτέλ με 1340. Μάλιστα ο Γάλλος αγωνίζεται στη Ζενίτ που δεν παίζει στην Euroleague, οπότε τουλάχιστον φέτος δεν υπάρχει πιθανότητα να κοντράρει τον Σλούκα.
Πρώτος στη λίστα είναι ο Νικ Καλάθης με 1.740 ασίστ που ξεπέρασε πέρσι τον Σπανούλη ο οποίος σταμάτησε στις 1.607, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Σέρχι Ροντρίγκεθ με 1.583.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.