Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Κόπα Αμέρικα Βραζιλία, στην πρώτη «Finalissima» γυναικών, στο στάδιο Γουέμπλεϊ, στις 6 Απριλίου 2023, όπως ανακοίνωσε η UEFA.
Η Αγγλία νίκησε (2-1) τη Γερμανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούλιο, για να κατακτήσει τον πρώτο της σημαντικό τίτλο, ενώ η Βραζιλία «σφράγισε» τον όγδοο ηπειρωτικό της τίτλο -και τέταρτο συνεχόμενο-, με τη νίκη (1-0) επί της Κολομβίας.
«Ο αγώνας διοργανώθηκε ως μέρος της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ UEFA και CONMEBOL και έρχεται μετά από εξαιρετικά επιτυχημένα τελικά τουρνουά και για τις δύο συνομοσπονδίες τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η UEFA.
Στην πρώτη «Finalissima» ανδρών, η Αργεντινή νίκησε με 3-0 την Ιταλία στο Λονδίνο, τον Ιούνιο.
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.
LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.