Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλάκης: «Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό»

Πασχαλάκης: «Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών για το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή συνέχεια τον ερυθρόλευκων.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ (27/10) και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει βελτιώσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του με τον Μίτσελ, αλλά και στο πόσο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του από όταν βρέθηκε στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης:

Διαβάστε επίσης: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον αριθμό των διαρκείας των νταμπλούχων

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια έβγαζες σιγουριά στους αμυντικούς και κράτησες το μηδέν. Αύριο ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Στα προηγούμενα ματς δεν δεχθήκαμε γκολ γιατί υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, από την αρχή της εβδομάδας έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς σαν τελικό. Είτε είναι εύκολος, είτε είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Αύριο παίζουμε σε μια ζεστή έδρα και κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια του. Το θέμα, όμως, είναι πώς θα καταφέρουμε να τους μπλοκάρουμε και όχι πώς θα παίξουν αυτοί».

Τι έχει βελτιώσει ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς:

«Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά, που είναι η πρώτη γραμμή. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε. Αυτό προσπαθεί να μας περάσει ο κύριος Μίτσελ. Να μας βοηθήσει στο τακτικό κομμάτι. Έχει γίνει πολλή δουλειά, σε σύντομο διάστημα. Δουλεύουμε σκληρά για να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Το σημαντικό είναι η ισορροπία στις γραμμές μας. Θεωρώ ότι αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία».

Για το εάν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του και τι εισπράττει από τους συμπαίκτες του:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό προσπάθησα να κάνω από την αρχή. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, σε σύντομο διάστημα. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι πολύ καιρό στην ομάδα. Καλούμαστε να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Ένα βήμα το οποίο όμως θα πρέπει να είναι σταθερό.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Καλούμαι και εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα μικρό λιθαράκι για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένα ομαδικό άθλημα, δεν μπορεί να γίνει από έναν παίκτη. Εχω τη βοήθεια των συμπαικτών του. Όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου, θα το κάνω στο μέγιστο. Η δουλειά του τερματοφύλακα είναι πέρα από τις αποκρούσεις και πολλά άλλα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024