Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Μίτσελ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Η… υπόσχεση του Μίτσελ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και οι σκέψεις του Ισπανού για την ενδεκάδα.

Τα πάντα για να μείνει ζωντανός μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για τη νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτο ξέσπασμα Τσιτσιπά στον πατέρα του: «Είσαι μ@λ@κ@ς, φύγε» (vid)

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει σε open play και το πως σκοπεύει να το χειριστεί στο ματς με τη Φράιμπουργκ: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και τις δικές μας ανάγκες. Ο αντίπαλος δεν θα αλλάξει τίποτα από αυτά που σκοπεύει να κάνει. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Δεν θα μας χαριστούν ευκαιρίες. Εχουμε μια ιδέα πως θα χειριστούμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης: «Το παιχνίδι το είχα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Εχω στο μυαλό μου μια ιδέα τι δεν πήγε καλά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Από τότε έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που νιώθουν οι παίκτες μας. Εκεί θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αποκτήσει δυναμική και έχει πολύ καλά αποτελέσματα, τα οποία προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις. Δεν θα είναι κάτι απλό αλλά υπήρχαν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά».

Για το εάν θα παίξει ο Εμβιλά, αλλά και τα πλάνα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Τα πλάνα και οι ιδέες μας είναι ξεκάθαρες. Ξέρει πολύ καλά ποιος θα παίξει και που. Ο Μπα έχει κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα, αλλά έχει δουλέψει πολύ και μόνος του. Ο Εμβιλά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω σε ποια θέση θα παίξει. Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα και δεν θα διαφοροποιηθούν».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Φράιμπουργκ ή εάν θα προσπαθήσει να μείνει στο ματς όσο περισσότερο μπορεί και να χτυπήσει στο τέλος: «Οποιος με γνωρίζει σαν προπονητή και όποιος έχει παρακολουθήσει τους αγώνες μου θα ξέρει ότι είμαι ένας προπονητής που παίζω πάντα για τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Η Φράιμπουργκ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές στιγμές που οι στατιστικές πάνε… περίπατο. Είμαστε πολύ πιο σίγουροι, πολύ πιο ενωμένοι από το πρώτο παιχνίδι. Πιο βελτιωμένοι σε πολλούς τομείς. Δεν θέλω να πω ότι γι’ αυτό ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής. Η ομάδα, όμως, παίζει καλύτερα, όπως τόνισε και ο Αλέξανδρος. Με μεγαλύτερη σιγουριά και με καλύτερη επικοινωνία. Εχουμε και εμείς τα όπλα μας, τα οποία θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αύριο».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024