Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Μονόδρομος το 4Χ4 μέχρι τη διακοπή

Άρης: Μονόδρομος το 4Χ4 μέχρι τη διακοπή

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να πετύχουν το απόλυτο των νικών στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να μείνουν εντός στόχων.

Η προσπάθεια του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήγε στράφι, άπαντες, όμως, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω το ντέρμπι της Λεωφόρου και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η κυριακάτικη (30/10) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, άλλωστε, με την ομάδα της Κρήτης είναι είναι η πρώτη μιας τετράδας, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την οποία οφείλει να ολοκληρώσει με το απόλυτο των νικών η ομάδα του Πάρντιου.

Διαβάστε επίσης: Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακός – Μονακό και Μακάμπι – Παναθηναϊκός

Αρχικά για να μην μείνει πολύ νωρίς εκτός όλων των στόχων που έχει θέσει στο πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει παίξει όλα τα ντέρμπι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που έχουν αναμετρήσεις μεταξύ τους. Αν, λοιπόν, οι κιτρίνομαυροι κερδίσουν ολα τα παιχνίδια που απομένουν, θα μειώσουν και τη διαφορά τους με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά τον ΟΦΗ ακολουθούν οι αγώνες με τους Ατρόμητο, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα. Παιχνίδια που χρειάζονται φυσικά, προσοχή, είναι, όμως στα μέτρα του Άρη. Στα… λόγια, βέβαια, δεν κέρδισε καμία ομάδα. Χρειάζεται η απαραίτητη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, σε συνδυασμό με την απαραίτητη συγκέντρωση.

Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται και αυτή με την πλάτη στον τοίχο και έρχεται στη Θεσσαλονίκη μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ακόμα, το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της θα κάνει και ο νέος προπονητής της, ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας.

Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο επικίνδυνο για τους κιτρινόμαυρους. Στο χέρι τους, είναι, βέβαια να το κάνουν εύκολο, με την απόδοση τους. Η διαφορά ποιότητας, άλλωστε, ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, θα πρέπει, όμως, αυτό να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι δεδομένο ότι ο Πάρντιου θα έχει επιστροφές σημαντικών παικτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μπράμπετς θα είναι σίγουρα στην αποστολή, μετά από έναν μήνα, περίπου, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Ακόμα, κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα και για τους Μανσίνι και Καμάτσο, που συγκεντρώνουν πάντως πολλές πιθανότητες να προλάβουν.

Τέλος, στο συγκεκριμένο ματς είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η επιστροφή του Γκαρθία στο βασικό σχήμα. Ο Ισπανός είναι ο μοναδικός που μπορεί να «ξεκλειδώσει» αποτελεσματικά κλειστές άμυνες.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024